Nieuws

01-5-2016
FSC®- en PEFC™
Sinds april 2016 is één van de bedrijven uit de Havelaar groep FSC®- en PEFC™-gecertificeerd onder het FSC nummer FSC® C016391 en het PEFC-labellicentienummer PEFC/30-32-809. Dit betekent dat dit bedrijf u FSC- en PEFC-gecertificeerde verpakkingen kan leveren. Neem voor gecertificeerde producten alstublieft contact met ons op.
 
Wat is FSC® of PEFC™?
FSC staat voor Forest Stewardship Council. Deze internationale organisatie zet zich in voor het behoud en verantwoord beheer van onze bossen wereldwijd. Het FSC-systeem zorgt voor  bescherming van het leefgebied van planten en dieren en beoogt respect voor de rechten van de lokale bevolking en de bosarbeiders. 

PEFC staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes, het internationaal onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het uiteindelijke doel van PEFC is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.

Beide organisaties hebben in principe hetzelfde doel maar verschillen in aanpak. Wilt u meer weten over een van beide organisaties? Kijk dan op: http://www.fsc.nl en http://www.pefcnederland.nl.

De FSC- en PEFC-certificering alsook FSC- en PEFC-gecertificeerde verpakkingen passen binnen het MVO beleid van onze onderneming en bieden u en ons de mogelijkheid zich te onderscheiden als organisatie met oog voor mens en milieu.
Heeft u interesse in FSC of PEFC artikelen? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop via (T) +31(0)88 6500100 of mail naar info@nvpack.nl.
19-7-2017
Voor het 12e jaar op rij heeft New Vision Packaging het BRC certificaat behaald. Dit keer zijn wij b...
01-5-2016
Sinds april 2016 is één van de bedrijven uit de Havelaar groep FSC®- en PEFC™-gecertificeerd on...