Nieuws

19-7-2017
BRC IOP Grade AA 2017-2018
Voor het 12e jaar op rij heeft New Vision Packaging het BRC certificaat behaald. Dit keer zijn wij beoordeeld met BRC IOP Grade AA, het hoogst haalbare niveau in onze branche. Tegelijkertijd hebben wij de BRC Module 8 Traded Goods behaald, een aanvulling op ons BRC/IOP certificaat. De scope van Traded Goods betreft inkoop, opslag en distributie van producten. 

BRC ontleent haar naam aan ‘British Retail Consortium', de Britse organisatie die de ‘Food’ voedselveiligheidsnorm voor producenten van levensmiddelen heeft ontwikkeld.

Deze norm bevat een breed pakket aan kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid, productie en omgeving. De BRC Food norm was de basis voor de ontwikkeling van BRC IOP Packaging and Packaging materials, voor producenten van verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen. Niet meer dan logisch want handelsbedrijven, retail en consumenten stellen hoge eisen aan verpakkingsmaterialen en verpakte producten. Belangrijke aspecten hierbij zijn:  

- voedselveiligheid
- milieuvriendelijke productie 
- verantwoorde opslag en distributie
- tracking & tracing
- betrouwbare herkomst van producten en hun verpakkingen 

Sinds 2006 zijn wij BRC gecertificeerd. New Vision voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van verpakkingen in de voedingsmiddelen branche.
19-7-2017
Voor het 12e jaar op rij heeft New Vision Packaging het BRC certificaat behaald. Dit keer zijn wij b...
01-5-2016
Sinds april 2016 is één van de bedrijven uit de Havelaar groep FSC®- en PEFC™-gecertificeerd on...