Nieuws

19-7-2017
BRC IOP Grade AA 2017-2018
Voor het 12e jaar op rij heeft New Vision Packaging het BRC certificaat behaald. Dit keer zijn wij beoordeeld met BRC IOP Grade AA, het hoogst haalbare niveau in onze branche. Tegelijkertijd hebben wij de BRC Module 8 Traded Goods behaald, een aanvulling op ons BRC/IOP certificaat. De scope van Traded Goods betreft inkoop, opslag en distributie van producten. 

BRC ontleent haar naam aan ‘British Retail Consortium', de Britse organisatie die de ‘Food’ voedselveiligheidsnorm voor producenten van levensmiddelen heeft ontwikkeld.

Deze norm bevat een breed pakket aan kwaliteitseisen op het gebied van voedselveiligheid, productie en omgeving. De BRC Food norm was de basis voor de ontwikkeling van BRC IOP Packaging and Packaging materials, voor producenten van verpakkingsmaterialen voor levensmiddelen. Niet meer dan logisch want handelsbedrijven, retail en consumenten stellen hoge eisen aan verpakkingsmaterialen en verpakte producten. Belangrijke aspecten hierbij zijn:  

- voedselveiligheid
- milieuvriendelijke productie 
- verantwoorde opslag en distributie
- tracking & tracing
- betrouwbare herkomst van producten en hun verpakkingen 

Sinds 2006 zijn wij BRC gecertificeerd. New Vision voldoet hiermee aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van verpakkingen in de voedingsmiddelen branche.
01-5-2016
FSC®- en PEFC™
Sinds april 2016 is één van de bedrijven uit de Havelaar groep FSC®- en PEFC™-gecertificeerd onder het FSC nummer FSC® C016391 en het PEFC-labellicentienummer PEFC/30-32-809. Dit betekent dat dit bedrijf u FSC- en PEFC-gecertificeerde verpakkingen kan leveren. Neem voor gecertificeerde producten alstublieft contact met ons op.
 
Wat is FSC® of PEFC™?
FSC staat voor Forest Stewardship Council. Deze internationale organisatie zet zich in voor het behoud en verantwoord beheer van onze bossen wereldwijd. Het FSC-systeem zorgt voor  bescherming van het leefgebied van planten en dieren en beoogt respect voor de rechten van de lokale bevolking en de bosarbeiders. 

PEFC staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes, het internationaal onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het uiteindelijke doel van PEFC is dat alle bossen ter wereld op een duurzame manier worden beheerd.

Beide organisaties hebben in principe hetzelfde doel maar verschillen in aanpak. Wilt u meer weten over een van beide organisaties? Kijk dan op: http://www.fsc.nl en http://www.pefcnederland.nl.

De FSC- en PEFC-certificering alsook FSC- en PEFC-gecertificeerde verpakkingen passen binnen het MVO beleid van onze onderneming en bieden u en ons de mogelijkheid zich te onderscheiden als organisatie met oog voor mens en milieu.
Heeft u interesse in FSC of PEFC artikelen? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop via (T) +31(0)88 6500100 of mail naar info@nvpack.nl.
08-12-2014
FLOWPACKFOLIE
Ook voor flowpackfolie , zowel onbedrukt als bedrukt , geperforeerd of ongeperforeerd is New Vision Packaging het juiste adres !!

08-11-2014
Clean Hands

Met CLEAN HANDS® pakt uw eenvoudig uw product, de CLEAN HANDS® plaatst u eenvoudig terug en heeft u uw handen vrij voor alle overige zaken zoals de aanname van geld en dergelijke. met CLEAN HANDS® bent u echt hygïenisch bezig en bespaart u vervolgens ook nog eens op uw uitgave aan bijvoorbeeld Latex handschoenen!

Door onder andere gebruik te maken van het CLEAN HANDS® concept voldoet u aan de H.A.C.C.P. richtlijnen.

07-7-2014
De mooiste bakvormen

Voor elk product een andere vorm.

Of het nu gaat om cakeproducten of brood, om taart of muffins, wij hebben de juiste vorm van het juiste materiaal!

19-7-2017
Voor het 12e jaar op rij heeft New Vision Packaging het BRC certificaat behaald. Dit keer zijn wij b...
01-5-2016
Sinds april 2016 is één van de bedrijven uit de Havelaar groep FSC®- en PEFC™-gecertificeerd on...