New Vission Packaging

Dankzij ons wereldwijde netwerk van verpakkingsdeskundigen en -producenten en onze eigen zeer brede en specialistische kennis van verpakkingen en verpakkingstechnieken vertalen wij uw wensen en ideeën naar de perfecte verpakkingsoplossing.

 

Wij onderscheiden ons in de branche onder andere door de levering van een zeer hoog serviceniveau, betrouwbare kwaliteit en voor u winstgevende oplossingen.

 

Sinds 2007 zijn wij BRC/IOP gecertificeerd voor de hoogste categorie, dat wil zeggen voor verpakkingen die direct in contact komen met voedingsmiddelen. Het certificaat garandeert onze klanten dat de door ons geleverde producten en verpakkingen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid.

 

Waarom kiezen voor NVP(New Vision Packaging)?

 • Innovatie en kennis
  
Het wegnemen van uw zorgen bij de ontwikkeling van uw specifieke verpakkingsproject en het bewaken van dit voorbereidingstraject.
 • Design en druk
  
Het proces van (eventuele) drukvoorbereidingswerkzaamheden als het plaatsen van de bestelling bij de betreffende fabrikant bespaart u een hoop tijd en uitzoekwerk.
 • Productie
  
Het besparen van tijd bij het zoeken naar de juiste producent voor uw specifieke verpakking.
 • Havelaar Verpakkingsgroep 
  Door haar samenwerkingsverbanden met de overige werkmaatschappijen binnen Havelaar (Havelaar Verpakkingen,Chocapack en Young Bags) kan NVP u nog meer substantiële besparingen opleveren
 • Nazorg

19-7-2017
Voor het 12e jaar op rij heeft New Vision Packaging het BRC certificaat behaald. Dit keer zijn wij b...
01-5-2016
Sinds april 2016 is één van de bedrijven uit de Havelaar groep FSC®- en PEFC™-gecertificeerd on...
08-12-2014
Ook voor flowpackfolie , zowel onbedrukt als bedrukt , geperforeerd of ongeperforeerd is New Vision ...